Απόλλων Αιγίου: Σκέφτεται να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα!

0
575

——————————————————————
Ανακοίνωση Απόλλωνα Αιγίου
——————————————————————
Υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ και 15 χρόνια με την σωστή φιλοσοφία και στρατηγική μιας ομάδας. Eχουμε αναδείξει νεαρούς αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικό, αλλά και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Eχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια ανιδιοτελείς αγώνες σαν ομάδα προκειμένου να αυξήσουμε το ποσοστό δικαιοσύνης και αξιοκρατίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να μηδενίσουμε την διαφθορά. Καταφέραμε να αγωνιζόμαστε στην Α΄ Κατηγορία με την αξία μας και να πραγματοποιούμε εκπληκτική πορεία λαμβάνοντας την 6η θέση με 21 βαθμούς και χωρίς αποβολή. Αυτή η πορεία δεν άρεσε σε πολλούς και θέλουν να μας εξοντώσουν. Δεν εννοούμε όμως αντιπάλους, αλλά ευθύνη φέρουν και οι αρμόδιοι φορείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Σε τέσσερις αγώνες μας από διαιτητικές αποφάσεις είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Με τον Λέων Αλισσού στις 19/12 ακυρωθέν γκολ στο 17΄ από τον επόπτη κ. Γκαβέρα ως φάουλ πριν την φάση, ενώ ο διαιτητής ήταν μπροστά.
Στις 9/1 στο ματς με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου η κ. Ντάβλα έδωσε 2η κίτρινη κάρτα στο 20ο λεπτό την ώρα της αλλαγής παίκτη του Απόλλωνα, προσποιούμενη ότι πήγε να βγάλει τις καλαμίδες του, χαρίζοντας παράλληλα στο 48΄ την δεύτερη κίτρινη σε παίκτη του Κεραυνού και ενώ το σκορ ήταν 0-0.
Με τον αξιολογημένο κ. Παπαδόπουλο στο ματς με την Ακράτα, κλείνοντας τα μάτια σε χέρι στην περιοχή στο 75ο λεπτό και αποβάλλοντας παίκτη μας στο 96΄ λέγοντας πως έκανε λάθος.
Αποκορύφωμα ο έμπειρος κύριος Ρηγόπουλος στις 20/2 στο 20ο λεπτό με τη Θύελλα Αιγίου καταλογίζοντας πέναλτι σε ανατροπή, φύλαξε την κόκκινη κάρτα όπως το ίδιο έκανε και στην φάση του 50΄ όταν ο Κάρμας έσπασε την κλείδα του και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Για όλα αυτά θα ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης και ο αρχιδιαιτητής, Ανδρέας Λαγός. Μετά απ΄ όλα αυτά αποφασίσαμε να καταθέσουμε τα δελτία της ομάδας μας στην ΕΠΣΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα.