Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Χαράλαμπου Πετρόπουλου, στον Κυριακάτικο ισόπαλο (1-1) εκτός έδρας αγώνα με τον Άτλαντα Πατρών, εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου τονίζοντας τα εξής:
«Για δεύτερο παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα μας αντιμετώπισε μια κάκιστη διαιτησία. Και αν την προηγούμενη φορά στον αγώνα με την Αυτόνομη Π.Ο. ο διαιτητής Γεώργιος Μπακόπουλος είχε το άλλοθι της απειρίας, στον σημερινό αγώνα με τον Άτλαντα ο διαιτητής Χαράλαμπος Πετρόπουλος δεν έχει κανένα άλλοθι μιας και πρόκειται για διαιτητή που σφυρίζει αγώνες τρίτης εθνικής κατηγορίας. Δυστυχώς όμως απέτυχε να διαχειριστεί έναν αγώνα της τρίτης ερασιτεχνικής κατηγόριας.

Ποιο συγκεκριμένα ακύρωσε δυο κανονικά γκολ της ομάδας μας, αρνήθηκε τουλάχιστον ένα καταφανέστατο πέναλτι και μοίρασε με ευκολία κίτρινες κάρτες στους παίχτες μας. Ωστόσο να αναφέρουμε ότι η κόκκινη κάρτα που έδωσε εις βάρος της ομάδας μας ήταν απολύτως σωστή. Όμως συγκεκριμένο παίκτη της ομάδας του Άτλαντα που είχε επαναλαμβανόμενη αντιαθλητική συμπεριφορά τον «προστάτεψε» έως ότου ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας τον κάνει αλλαγή γιατί κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε την αποβολή.
Να υπογραμμίσουμε ότι στηρίζουμε τους διαιτητές και κατανοούμε ότι θα κάνουν και λάθη. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ο διαιτητής Πετρόπουλος έκανε απλώς ανθρώπινα λάθη μιας και πρόκειται για έμπειρο διαιτητή. Η εν γένει του συμπεριφορά του μας έδειξε το εντελώς αντίθετο. Παρακαλούμε την επιτροπή διαιτησίας να εξετάσει το ζήτημα ώστε να μην έχουμε ανάλογη αντιμετώπιση στο μέλλον. Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από δίκαιη και ισόνομη αντιμετώπιση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Άτλαντα (πλην του προπονητή Στουπάκη) για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά τους. Να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο τους ως ακαδημία της Α.Ε.Κ. στην Αχαΐα. Ως διοίκηση έχουμε ιδιαίτερες ευαισθησίες σε τέτοιες προσπάθειες μιας και οι πρόσφυγες ιδρυτές της ομάδας μας ίδρυσαν την Α.Ε. Αιγίου έχοντας ως έμπνευση την Α.Ε.Κ.».


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας