Β’ Κατηγορία: Αχαιός Σαραβαλίου-Καλάβρυτα 1-0

0
508

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Παρά την εξαιρετική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησαν τα Καλάβρυτα στο «Κώστας Ζάρρας, εν τούτοις δεν απέφυγαν την ήττα με σκορ 1-0 από τον πολύ φορμαρισμένο Αχαιό Σαραβαλίου, που πλέον βρέθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Νίκη Προαστείου.
Οι γηπεδούχοι του Πέτρου Χρηστίδη, που προφανώς δεν περίμεναν τέτοια αντίσταση από τους νεοφώτιστους αντιπάλους τους, έφθασαν στην 9η συνεχόμενη νίκη τους χάρη σε ένα πέναλτι στο 33’ του κορυφαίου σκόρερ τους Διονύση Γραμματσούλια (που έφθασε τα 8 συνολικά γκολ), κάνοντας έτσι ένα μεταγενέστερο δώρο στον εαυτό του λόγω της ονομαστικής του εορτής. Το γκολ αυτό αποδείχτηκε υπεραρκετό για τον Αχαιό που σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού φρόντισε να το διατηρήσει σαν κόρη οφθαλμών, προσέχοντας αρκετά τα μετόπισθεν και βγαίνοντας σποραδικά σε κόντρα επιθέσεις.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Αμασιάδη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέκτησαν την εδαφική υπεροχή, όμως μακριά από την πολύ μεγάλη φάση. Ενδεχομένως ο Αχαιός το ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι από τους Καλαβρυτινούς και πάντα εύρισκε τον τρόπο εύκολα ή δύσκολα να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα.
Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Γ. Αλεξόπουλος, Μπερτσουκλής, Παπαδόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Κουτρουμάνης, Βραχλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.