Β’ Κατηγορία: Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αστέρας Τέμενης 2-0

0
292

Η φθίνουσα πορεία του Αστέρα Τέμενης στα εκτός έδρας παιχνίδια του συνεχίστηκε και στο γήπεδο της Αγυιάς, εκεί όπου γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με σκορ 2-0 και παρέμεινε έτσι για μία ακόμη αγωνιστική στη ζώνη των πλέι-άουτ.
Οι γηπεδούχοι του Θανάση Νταγιούκλα χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους, έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης και να βρεθούν πλέον στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αγυιάς αναδείχθηκε ο Χρήστος Τσιβλικάκης που σκόραρε δις, στο 30’ και στο 57’, την στιγμή που σε όλο το πρωτάθλημα είχε πετύχει μόλις 1 γκολ.
Από πλευρά φιλοξενούμενων του Αντώνη Μπάλα που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις, αν μη τι άλλο αυτή ήταν μία ήττα «εντός προγράμματος», όμως για να μπορέσουν να φθάσουν στην συνέχεια στην απευθείας παραμονή τους θα πρέπει να κάνουν και τις σχετικές υπερβάσεις.

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Παναγιωτόπουλος, Δημητρίου (87’ Σίνος), Σ. Σπυρόπουλος (74’ Κούβελας), Παπαχρονόπουλος, Χρηστάτος, Κωτσόπουλος, Τσιβλικάκης (80’ Θεοδωρακόπουλος), Πλούμης, Μαραγκός, Παναγιωτακόπουλος (60’ Μπούλμπουλης), Μάγκος.
Αστέρας Τέμενης: Σταμόπουλος, Ρότσκας, Καββαδάς, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Πολίτης (70’ Μπαλαφούτης), Ιβάνοφ, Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας