Β’ Κατηγορία: Πολύτεκνος-Δόξα Ελαιώνα 5-0

0
537

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Η φθίνουσα πορεία που καταγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δόξα Ελαιώνα, συνεχίστηκε και στα Ζαρουχλέικα, όπου γνώρισε νέα βαριά ήττα με σκορ 5-0 από τον Πολύτεκνο. Ετσι, οι «μαυραετοί» γνώρισαν την 3η συνεχόμενη ήττα τους και για δεύτερο ματς δέχθηκαν πέντε γκολ, βρισκόμενοι πλέον στην 12ης θέση της βαθμολογίας. Στην αντίπερα όχθη, το «συγκρότημα» του Μπάμπη Παπαγιάννη είχε εξαιρετική απόδοση και εκμεταλλευόμενο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, έφθασαν στην πιο ευρεία φετινή νίκη τους (6η).
Στο αγωνιστικό μέρος ο Πολύτεκνος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως οι «βάσεις» μπήκαν από το α’ ημίχρονο όπου ήδη προηγήθηκε με 2-0, χάρη σε γκολ των Νίκου Φραντζή στο 17’ και Γιώργου Πολυζωγόπουλου στο 37’. Στην επανάληψη απλώς εδραίωσε την επιτυχία του με την επίτευξη τριών ακόμη τερμάτων. «Δράστες» γι’ αυτό ήσαν οι Γιώργος Ξυπολιάς στο 66’ και στο 86’, όπως ενδιάμεσα και ο Δημήτρης Ράπτης στο 74’.
Δόξα Ελαιώνα: Σταμόπουλος, Μανέτας, Αντωνόπουλος, Βούλγαρης, Ζαππής, Καΐσης, Μανίκας, Ξηρός, Καρέλης (46’ Φέκας), Περικλόπουλος, Κολοκυθάς.