Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Πόλις Καλλιθέας-Κεραυνός Αιγίου 59-55

0
554

——————————————————————
Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————

Με την ευχή να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί και με …μισή ομάδα, ο Κεραυνός Αιγίου αγωνίστηκε σαν “παλικάρι” στην Καλλιθέα απέναντι στον Πόλις, ωστόσο λύγισε και τελικά ηττήθηκε με σκορ 59-55. Αυτή ήταν 6η φετινή ήττα για τους Αιγιώτες, που υποχώρησαν στην 8η θέση και προσπαθούν να ανασυνταχθούν, ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη.
Στο παιχνίδι με τον Πόλις ο Κεραυνός ήταν ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο διάστημα, πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία έλειψαν τα καλάθια. Χωρίς τους Κεφαλά, Λαμπρόπουλο, Σουφλιά και με τον Μοσχοβάκη να αγωνίζεται σχεδόν σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο με τέσσερα φάουλ, όπως καταλαβαίνει κανείς τα πράγματα μόνο ευνοϊκά δεν ήταν.
Στα θετικά του αγώνα, είναι φυσικά το ντεμπούτο του Παναγιώτη Νικολάου με την φανέλα του κεραυνού, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά.
Τα δεκάλεπτα: 10-12, 36-33, 47-44, 59-55 τελικό.
Κεραυνός Αιγίου: (Λ. Λεονάρδος), Μοσχοβάκης 8, Ταπεινός, Γκούμας, Βασιλειάδης 3, Τρυφωνόπουλος 8 (1), Β. Λυμπέρης 4, Σκόνδρας 8, Θωμάς, Δ. Λυμπέρης 15 (2), Νικολάου 9, Τριανταφυλλόπουλος.