Γ’ Ημίχρονο: Κισσαμικός-Παναιγιάλειος (Δηλώσεις Προπονητών)

0
559

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Με αντίθετα συναισθήματα εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα στο Μέλεμε, οι προπονητές των δύο ομάδων, Σπύρος Μπαξεβάνος για τον Κισσαμικό και Χρήστος Παρασκευόπουλος για τον Παναιγιάλειο, οι οποίοι δήλωσαν:
……………………………………………………….

ΣΠ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ  (Προπονητής Κισσαμικού):
«Εμείς ερχόμασταν από μία πολύ καλή εικόνα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, που όμως δεν συνοδεύτηκε με βαθμούς. Είπαμε ότι θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να μην παρασυρθούμε από τα όποια προβλήματα και την αποχή που είχαν σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και τα δύο πολύ γρήγορα γκολ μας έδωσαν άλλον αέρα και περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε στη συνέχεια το παιχνίδι. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο στην πρώτη χρονιά της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία. Νομίζω ότι στέκονται πάρα πολύ καλά και είπαμε ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα. Εχουμε κι εμείς τα αγωνιστικά μας προβλήματα και για μένα είναι ήρωες οι ποδοσφαιριστές που από την αρχή του καλοκαιριού κάνουνε προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο, κάτι που μας βγαίνει κάποιες φορές σε ορισμένα παιχνίδια. Σήμερα δικαιούνται όλα τα συγχαρητήρια από μέρους μου και για την εμφάνιση και για τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για όλους. Να ευχηθώ στον συνάδελφο καλή συνέχεια στην ομάδα του. Τα προβλήματα τις περισσότερες φορές σε γιγαντώνουν και είναι καλύτερα ορισμένες φορές να πεθαίνεις όρθιος στο γήπεδο, παρά να πεθαίνεις χωρίς να αγωνίζεσαι».

ΧΡ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  (Προπονητής Παναιγιαλείου):
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, στον Κισσαμικό, ήταν ανώτερος από εμάς και ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά δεν απειλήσαμε καθόλου τον αντίπαλο, δεν είχαμε μπει καθόλου μέσα στο γήπεδο και ήμασταν πολύ κακοί. Υπάρχει όμως αιτία γι’ αυτή την εμφάνισή μας. Μέχρι τώρα είχαμε μία πάρα μα πάρα πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αιτία ήταν η αποχή που είχαμε 10 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και δεν εκμεταλλευτήκαμε το δεκαπενθήμερο αυτό που μεσολάβησε με το κενό από τον Ολυμπιακό Βόλου. Με τα όσα και όποια προβλήματα έχουμε διοικητικά και οικονομικά η εικόνα αυτή και η στάση αυτή μας επηρέασε στο παιχνίδι μας. Μέχρι τώρα είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας, αλλά μας επηρέασε πάρα πολύ και ιδιαίτερα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κάνανε. Εγώ τους βγάζω το καπέλο και το έχουμε πει κι άλλες φορές. Εγώ είμαι μαζί τους, δεν είμαι απέναντί τους. Για το δεύτερο ημίχρονο αυτό που έχω να πω είναι ότι καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φέραμε πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, δεν κλειστήκαμε σε καμία περίπτωση, αλλάξαμε λίγο τον σχηματισμό μας έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι του Κισσαμικού. Να δώσω συγχαρητήρια πάλι στην ομάδα του Κισσαμικού, έπαιξε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι ήταν καλή και δουλεμένη ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς. Εμείς θα κοιτάξουμε στο μέλλον να βελτιώσουμε και να αποκτήσουμε ξανά τον ρυθμό που είχαμε και να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία».