Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε και την εξαιρετική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε στο γήπεδο της Αγυιάς, εν τούτοις η Α.Ε. Αιγίου παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον Άτλαντα Πατρών.
Πάντως, η Αιγιώτικη ομάδα εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Χαράλαμπου Πετρόπουλου καθώς όπως υποστηρίζει της αρνήθηκε δύο πέναλτι, στο 38’ σε ανατροπή του Τάσου Αντωνόπουλου και στο 82’ σε ανατροπή του Ηλία Τριανταφυλλόπουλου. Επιπλέον διαμαρτύρεται ως επί το πλείστον για τα δύο ακυρωθέντα τέρματα στο 73’ του Αντώνη Παρίση και στο 90’ του Δημήτρη Λυμπέρη, με τη διοίκηση της Α.Ε.Α. να αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Παπακωνσταντίνου ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα θέλοντας να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται κατ’ αποκλειστικότητα και μόνο για τους τρείς βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 14’ άνοιξαν το σκορ με τον Τάσο Αντωνόπουλο (5ο φετινό γκολ) και με αυτό το υπέρ τους 1-0 πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια αν και από το 35’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παναγιώτη Αυλωνίτη.
Στην επανάληψη οι Αιγιώτες προσπάθησαν να φθάσουν σ’ ένα δεύτερο γκολ που θα τους έφερνε πολύ κοντά σε μία νίκη πραγματικό «χρυσάφι», όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι οι γηπεδούχοι του Κώστα Στουπάκη βρήκαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 57’ με τον Νίκο Ντερτινή (3ο φετινό γκολ)…

Άτλας Πατρών: Σταυρόπουλος, Ρούμπης, Βίτσος, Φωκάς, Γεωργακόπουλος (72’ Πέτρου), Ηλιόπουλος (79’ Κουρής), Γρηγορόπουλος, Ρηγόπουλος, Παπαναγιώτου (46’ Πετράτος), Δριβήλας, Ντερτινής.
Α.Ε. Αιγίου: Αναγνωστόπουλος, Μεσσήνης, Αντωνόπουλος (77’ Ψηλός), Αϊντίν, Στ. Τριανταφύλλου, Αυλωνίτης, Παρίσης, Χριστοδουλόπουλος, Λυμπέρης, Τσέντζος (60’ λ.τ. Κλουκινιώτης), Τριανταφυλλόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας