Γ’ Κατηγορία: Αιγείρα-Κεραυνός Σελιανιτίκων 10-1

0
498

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Σαν πραγματικό …πολυβόλο η Αιγείρα, «γάζωσε» στην έδρα της με δέκα ριπές τον Κεραυνό Σελιανιτίκων, τον οποίο
συνέτριψε με σκορ 10-1, το οποίο είναι το πιο παραγωγικό στο φετινό Πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλλέλη πήραν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης πολύ σοβαρά το ρόλο τους και ήδη στο 6’ ο δείκτης του σκορ ήταν στο 2-0. Συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με φυσική συνέπεια να πετύχουν άλλα πέντε τέρματα με «δράστες» τους Νίκο Ζίζηλα στο 1’, 6’ και 37’ (που πέτυχε χατ – τρικ και έφθασε συνολικά τα 6 στη σεζόν), Εντουάρντο Μάρκου στο 26’, 32’, 43’ και Ηλία Ροβήλο στο 39’.
Στην επανάληψη χωρίς να χαλαρώσουν ιδιαίτερα βρήκαν δίχτυα άλλες τρείς φορές, στο 54’ και πάλι με τον Εντουάρντο Μάρκου (που πέτυχε καρέ φθάνοντας συνολικά τα 10 γκολ φέτος), στο 72’ με τον Ηλία Ροβήλο (3ο φετινό) και στο 86’ με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο (3ο φετινό).
Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, στη χειρότερη φετινή παρουσία τους, πέτυχαν το γκολ της …τιμής στο 78’ με τον νεοαποκτηθέντα Ηλία Λαλιώτη.
Αιγείρα: Καλλέλης, Γεωργούλης, Παναγιωτόπουλος, Α. Μάρκου,, Κουτρούλης (46’ Β. Σκάζας), Μαραγκόπουλος (50’ Αγγ. Σκάζας), Απ. Νακελλάρης, Σερβές, Ζίζηλας (46’ Σωτηρόπουλος), Ε. Μάρκου, Ροβήλος.
Κεραυνός Σελιανιτίκων: Μακρυγιαννάκης, Μπουζινέκης (40’ Λολός), Δημόπουλος (25’ Ξηρός), Γραμμένος, Τζάκης, Κιντής (31’ Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Μπαρμπάκης, Λαλιώτης, Σκαρτσίλας, Αντωνόπουλος.