Γ’ Κατηγορία: Αργυρά Πατρών-Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού 8-0

0
505

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας πέτυχε η Αργυρά, η οποία στο γήπεδο του Προαστείου συνέτριψε τον ατυχή Προζυμούλη Λύκους Διακοπτού με σκορ 8-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Κώστα Φλωράτου σε ένα ματς που δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική, λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητος ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, ήταν καταιγιστική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου έκλεισε το σκορ στο 6-0. Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό κατέβασε στροφές αφού δεν συνέτρεχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να φορτσάρει, αλλά και πάλι βρήκε τον τρόπο να πετύχει άλλα δύο τέρματα και να φθάσει έτσι στην 10η νίκη της στη σεζόν.
Για την ιστορία, ο Ανδρέας Λίβανος πέτυχε πενταρέ με γκολ στο 20’, 25’, 32’, 34’ και 53’, φθάνοντας συνολικά τα 11 στο Πρωτάθλημα, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Παναγιώτης Φλωράτος (4ο φετινό) στο 23’, Ανδρέας Καρδάρας (5ο φετινό) στο 37’ και Ηρακλής Χριστοδουλόπουλος (3ο φετινό) στο 75’.
Αργυρά Πατρών: Τσέκας, Φερτάκης, Δρακόπουλος, Σύψας (46’ Κορομηλάς), Τσαγκρώνης, Θάνος , Ζαπατίνας, Λίβανος, Καρδάρας, Λαμπρόπουλος (36’ Χριστοδουλόπουλος), Φλωράτος.
Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού: Μπονάτσος, Θεοφυλακτόπουλος, Μερτής, Παπαργύρης, Μακρής (30’ Αντωνόπουλος), Αλ. Αλεξίου (46’ Παπαϊωάννου), Ασημακόπουλος, Μπούζι, Κατσίβελος, Μάργαρης, Ψυχογιάννης.