Γ’ Κατηγορία: Αρης Κουνινάς-Φοίνικας Σαλμενίκου 3-6

0
517

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Οπως ολοκλήρωσε το 2015, δηλαδή με νικηφόρο αποτέλεσμα, έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το 2016 ο Φοίνικας Σαλμενίκου, ο οποίος με τον Αποστόλη Δρακόπουλο στον πάγκο του παρουσιάζει όλο και πιο βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα. Ετσι, σήμερα πέρασε αλώβητος από τον Πλαστήρα, επικρατώντας με σκορ 6-3 του Αρη Κουνινάς, παραμένοντας έτσι στην προνομιούχο πεντάδα της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την Αιγείρα.
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Δυτικής Αιγιάλειας ήταν καταιγιστική και αποτελεσματική στο ξεκίνημα, πετυχαίνοντας έτσι πέντε τέρματα στο α’ ημίχρονο. Ειδικότερα, ο Μικέλ Ντολάνι στο 14’ έκανε σεφτέ προσωπικών, αλλά ομαδικών τερμάτων, ενώ την …σκυτάλη πήραν οι Γιώργος Αμασιάδης στο 29’, Ηλίας Σερβές στο 31’ και στο 44’ και ο Εντισον Μάνε στο 38’.
Από την πλευρά του ο Αρης Κουνινάς μείωσε σε 3-5 με γκολ των Θανάση Γκόγκου στο 41’ και Γιώργου Παρασκευά στο 62’ και στο 84’, είχε δοκάρι ενδιάμεσα με τον Χαρίτωνα Σουβατζόγλου, αλλά μέχρι εκεί… Απλά στο 90’ ο Φοίνικας πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, με τον Ηλία Σερβέ να σημειώνει χατ – τρικ και να διαμορφώνεται έτσι το τελικό 3-6.
Αρης Κουνινάς: Πατσάκης (46’ Ψυχράμης), Σκιαδάς, Σουβατζόγλου (65’ Γκόφας), Ζήσης, Ροδόπουλος, Βαλσαμής, Τσούνης (72’ Νικολάου), Γκόγκος, Γκούτσε, Ραμπούζια, Παρασκευάς.
Φοίνικας Σαλμενίκου: Καλαντζής, Ραμπαβίλας, Δ. Καρόκης, Μπουκουβάλας (78’ Ξυλιάς), Σαλάι, Κ.Ι. Κανάγιας, Μάνε, Ντολάνι, Σερβές, Κούντας (46’ Τσίτσας), Αμασιάδης.