Γ’ Κατηγορία: Α.Ε. Αιγίου/Παναιγιάλειος-Αιγείρα 1-5

0
544

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Τις 10 νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας συμπλήρωσε η Αιγείρα, η οποία νίκησε με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 5-1 την Α.Ε. Αιγίου/Παναιγιάλειος. Ετσι, η ομάδα του Παναγιώτη Καλλέλη διατηρήθηκε στην 5η προνομιούχο θέση και έχοντας διαφορά +6 βαθμών από την Φλόγα Ροδιάς και τον Α.Ο. Αβύθου που ακολουθούν. Από την άλλη πλευρά, για τη νεανική ομάδα της Α.Ε. Αιγίου/Παναιγιάλειος αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα και 13 συνολικά φέτος.
Στο ηλιόλουστο γήπεδο των Νικολεΐκων η Αιγείρα -σαφώς πιο έμπειρη και δυνατή- έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της και άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Νίκο Ζίζηλα, ενώ στο 37’ ο Γιάννης Σωτηρόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας.
Στην επανάληψη η Αιγείρα είχε ένα «εκρηκτικό» επτάλεπτο, διάστημα στο οποίο κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ. Ειδικότερα, στο 59’ ο Ηλίας Ροβήλος, στο 63’ ο Δημήτρης Τσιριμώκος και στο 66’ πάλι ο Νίκος Ζίζηλας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο ουσιαστικό που κατάφεραν ήταν να σκοράρουν στο 76’ με τον 15χρονο Γιώργο Χαραλαμπόπουλο.
Α.Ε. Αιγίου/Παναιγιάλειος: Χαριτάτος, Μήτσης, Κουτρόπουλος, Προδρομάκης (74’ Καλλιμάνης), Βλάχος, Σολωμός, Χούσος, Αναστασόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Ψηλός (55’ Ζαφειρόπουλος), Παπανικολόπουλος (64’ Ροδόπουλος).
Αιγείρα: Καλλέλης, Αγγ. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Β. Σκάζας, Α. Μάρκου, Μαραγκόπουλος, Απ. Νακελλάρης (68’ Λίτι), Ροβήλος (76’ Παπαχριστόπουλος), Ζίζηλας, Σωτηρόπουλος, Σερβές (57’ Τσιριμώκος).

Φωτογραφία: Πιτ Καρέλης