Γ’ Κατηγορία: Α.Ο. Δαφνών-Α.Ο. Διακοπτού 1-2

0
635

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του με ..φόντο την Β’ Κατηγορία, ο Α.Ο. Διακοπτού έκαμψε και την σθεναρή εκτός έδρας αντίσταση του Α.Ο. Δαφνών με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι τις 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες Πρωταθλήματος.
Στο γήπεδο του Νικολάου Πλαστήρα οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Λελούδα -όπως συνηθίζουν φέτος άλλωστε στα περισσότερα παιχνίδια τους- έχουν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα που συνήθως συνοδεύεται με κάποιο γκολ. Φυσικά από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι, αφού στο 9’ ο Γιάννης Καραμάνος με το 4ο φετινό του τέρμα, έβαλε πολύ νωρίς τους συμπαίκτες του σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια και μέχρι το πρώτο ημίωρο δημιουργούσαν και παράλληλα σπαταλούσαν ουκ ολίγες ευκαιρίες και όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου παραμένει αμείλικτος. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι του Παντελή Παπαδόπουλου βρήκαν την ευκαιρία στο 36’ με το κορυφαίο σκόρερ τους Γιώργο Σταθακόπουλο (4ο φετινό), να επιτύχουν ένα εκπληκτικό γκολ από 40 μ. και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό το Διακοπτό αγχώθηκε και προ του φάσματος της πρώτης φετινής απώλειάς του και αφού στο 59’ είχε δοκάρι με τον Γιάννη Καραμάνο, στο 66’ ήρθε η λύτρωση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Λίβα (5ο φετινό γκολ). Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μία αρκετά φλύαρη υπεροχή, χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και μάλιστα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που οι αντίπαλοί τους δεν ισοφάρισαν 86’, όταν ο Τρύφωνας Λίβας με προβολή αυτοθυσίας αποσόβησε σχεδόν σίγουρο γκολ.

Φωτό: Πιτ Καρέλης