Γ’ Κατηγορία: Α.Ο. Διακοπτού-Σπάρτακος 2-0

0
468

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Και ξανά στην κορυφή του Δ’ Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας επέστρεψε -έπειτα …διάλειμμα τριών αγωνιστικών- ο Α.Ο. Διακοπτού, που αφενός έκανε το χρέος του και κέρδισε (2-0) στο γήπεδο της Ροδιάς τον Σπάρτακο και αφετέρου δέχθηκε μετά χαράς τη νίκη – «δώρο» του Α.Ο. Αβύθου επί της Ζήριας/ΤΑΔ ‘93. Παράλληλα, η ομάδα του Μάκη Λελούδα έκανε και το 8×8 στην έδρα της και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σαλμενίκου την ερχόμενη Κυριακή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το Διακοπτό ήταν ανώτερο, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών και το σκορ το αδικεί. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ήταν ο 53χρονος (!) τερματοφύλακας του Σπάρτακου Γιώργος Κοντογιαννάτος, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις κατέβασε «ρολά» και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Πιο χαρακτηριστικές ήταν οι αποκρούσεις σε φάουλ του Χρ. Λίβα και σε σουτ των Κουνάβη, Περικλόπουλου και Κατσαούνη.
Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 26’ με ωραίο εξωτερικό πλασέ του Παναγιώτη Κουνάβη (11ο φετινό γκολ) και διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με σουτ «κεραυνό» του Ακη Κατσαούνη (20ο φετινό γκολ), ο οποίος είχε και δοκάρι στο 47’.
Α.Ο. Διακοπτού: Κ.Δ. Μακρής, Χύλα, Θωμάς (80’ Θεοδούλης), Τρ. Λίβας (71’ Εριόν), Τασσόπουλος, Χρ. Λίβας (60’ Σαρίκας), Καραμάνος, Γεωργίου, Κατσαούνης, Κουνάβης, Περικλόπουλος.
Σπάρτακος: Κοντογιαννάτος, Τσεκούρας, Φ. Αρβανίτης, Μπακουλόπουλος, Χατζηβασιλείου, Α. Αρβανίτης (76’ Π. Κρίκας), Γαλούσης, Σγίντζας (80’ Λίβανος), Αθανασόπουλος (71’ Νταλακούρας), Χατζηπαναγιώτου, Γ. Κρίκας.