Γ’ Κατηγορία: Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού-Φλόγα Ροδιάς 0-5

0
476

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
——————————————————————
Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση, η Φλόγα Ροδιάς πέρασε ένα εύκολο πρωινό στο γήπεδο των Νικολεΐκων, αφού επιβλήθηκε με σκορ 5-0 του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού. Συνεπώς, η ομάδα του Μίλτου Καρατζά επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογίας με τον Α.Ο. Αβύθου , έχοντας όμως το πλεονέκτημα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βασίλη Παπαϊωάννου κάνει την δική της προσπάθεια και στο φετινό Πρωτάθλημα, παρότι βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς.
Οσο αναφορά το παιχνίδι, η Φλόγα «άναψε» από νωρίς και πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο δείκτης του σκορ έδειχνε στο 2-0 υπέρ της. «Υπαίτιοι» γι’ αυτό ήταν ο Κλάιντι Μπάσα στο 3’ και ο Παναγιώτης Γκλαβάς στο 7’.
Στην επανάληψη, η ομάδα της Ροδιάς  πέτυχε τρία ακόμα τέρματα στο …ρελαντί. Ο Βασίλης Παρίσης με δύο γκολ στο 58’ και στο 65’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ τον επίλογο «έγραψε» ο Γιώργος Μπαντούνας στο 72’.
Φλόγα Ροδιάς: Αλ. Παρίσης (65’ Παναγιωτόπουλος), Κλάιντι, Γκλαβάς, Μ. Χριστόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσης, Κουτρόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Μπαντούνας, Μανέτας.

Φωτογραφία: Πιτ Καρέλης