Γ’ Κατηγορία: Σκεπαστό-Αργυρά Πατρών 0-3

0
672

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Με συνοπτικές διαδικασίες η Αργυρά ξεπέρασε και το εκτός έδρας εμπόδιο του Σκεπαστού με σκορ 3-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Φλωράτου δεν έδειξαν το παραμικρό ίχνος υποτίμησης απέναντι σε σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο που βολοδέρνει στα άδυτα του βαθμολογικού πίνακα και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν ξεκαθαρίσει την υπόθεση νίκη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αργυράς αναδείχθηκε ο Ανδρέας Λίβανος, ο οποίος πέτυχε ίσως το πιο γρήγορο χατ – τρικ της ποδοσφαιρικής του θητείας, σκοράροντας στο 24’, στο 31’ και στο 37’. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στα προηγούμενα 11 παιχνίδια Πρωταθλήματος είχε πετύχει 3 τέρματα και σήμερα πέτυχε 3 μαζεμένα φθάνοντας έτσι συνολικά τα 6.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι φιλοξενούμενοι ανέκοψαν ταχύτητα, αφού δεν συνέτρεχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να φορτσάρουν, άλλωστε οι τρείς βαθμοί της νίκης από το σημερινό παιχνίδι που ήταν το μοναδικό ζητούμενο είχε επιτευχθεί και με το παραπάνω.