Γ’ Κατηγορία: Φλόγα Ροδιάς-Σπάρτακος 3-1

0
610

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η Φλόγα Ροδιάς έκαμψε και την σθεναρή αντίσταση του Σπάρτακου, τον οποίο κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3-1 και εξακολουθεί να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την 5η προνομιούχο θέση.
Στο γήπεδο της Ροδιάς η νεανική ομάδα του Μίλτου Καρατζά ενδεχομένως και να υποτίμησε τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου παίζοντας ως επί το πλείστον αρκετά χαλαρά και κυρίως πολύ φλύαρα, έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες με φυσική συνέπεια να μείνει στο στείρο 0-0.
Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν, αφού σε αυτό συνετέλεσε και το γρήγορο γκολ που πέτυχαν στο 48’ με τον Βασίλη Παρίση (1ο φετινό) και από εκεί και πέρα τα πάντα απλοποιήθηκαν. Στο 54’ ήταν η σειρά του Γιώργου Μπαντούνα να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (3ο φετινό) και στο 58’ ο Ανδρέας Τσερεντζούλιας (2ο φετινό) «σφράγισε» τη νίκη της ομάδος του.
Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Κατσαραίου, από τις λίγες φορές που έκαναν αισθητή την παρουσία τους ήταν στο 60’, όταν και διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με τον Φοίβο Αρβανίτη (3ο φετινό).
Φλόγα Ροδιάς: Αλ. Παρίσης, Κλάιντι, Γκλαβάς, Μανέτας, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσης, Κουτρόπουλος, Π. Λιακόπουλος (80’ Μ. Χριστόπουλος), Μπαντούνας, Τσερεντζούλιας.