Δόξα Ελαιώνα: “Η ομάδα μας κέρδισε δίκαια…”

0
655

——————————————————————
Ανακοίνωση Δόξας Ελαιώνα
——————————————————————
«Με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας του Μέγα Δικέφαλου και μένοντας έκπληκτοι για τα όσα διαβάσαμε, θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια προς το φίλαθλο κοινό γιατί τίποτα απ’ αυτά δεν αληθεύει παρά μόνο προσβάλουν το σωματείο μας και ολόκληρο τον Ελαιώνα.
Η ΔΟΞΑ κέρδισε γιατί ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και ίσως πιο τυχερή. Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο 82’ και αφού έχει προηγηθεί σωτηρία επέμβαση του τερματοφύλακα μας Σταμόπουλου. Σε ένα σκληρό πραγματικά παιχνίδι αποδεικνύεται ποιος έριξε «ξύλο», αφού η αντίπαλη ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 9 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη στον τερματοφύλακα, σε ανατροπή καταφανέστατη στην προσπάθεια του ποδοσφαιριστή μας να τον περάσει και αυτόν. Ετσι κερδίσαμε και το πέναλτι στο 91’.
Σε προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας και πέφτοντας και οι δυο ποδοσφαιριστές χωρίς να έχει αυτήν κανείς στην κατοχή του, ορθώς συνεχίστηκε ο αγώνας χωρίς καμία παράβαση πέναλτι, όπως και στην φάση του τραυματισμού του τερματοφύλακα του Μέγα Δικέφαλου σε έξοδό του και προσπαθώντας ο ποδοσφαιριστής μας να την διεκδικήσει χτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα άθελά του στον αέρα και μη γνωρίζοντας ποιος είναι γύρω του. Ο γιατρός αγώνα έδωσε όλες τις πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα του Μέγα Δικέφαλου, όπως και όλη η ομάδα του ευχήθηκε περαστικά και μετά το τέλος το αγώνα που βρισκόταν ακόμα εκεί. Τέτοια συμβαίνουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως στο προ δεκαπέντε ημερών στον αγώνα Δόξα Ελαιώνα-Αετός Πατρών, όπου ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Παπαδιονυσίου αποκόμισε σε σχίσιμο στο φρύδι του έξι ράμματα.
Σε αρκετές περιπτώσεις του αγώνα, μέλη του Μέγα Δικέφαλου τα έβαλαν με το διαιτητικό τρίο, μέχρι και φτύνοντάς τους. Κάνοντας λοιπόν σύνοψη στα όσα έγιναν, η ομάδα μας κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ έναν σκληρό αγώνα στην μάχη που δίνουμε για την παραμονή μας στην Β’ Κατηγορία, χωρίς “έπρεπε να κερδίσει”, χωρίς διαιτητικό δόλο, αλλά με κόσμια συμπεριφορά προς άπαντες παρευρισκομένων από την ομάδα μας και ειρηνικά αποχωρησάντων.
Υ.Γ.: Ευχόμαστε και δημόσια περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα του Μέγα Δικέφαλου και καλή επιστροφή στα γήπεδα».