Επαναληπτική Γενική Συνέλευση απόψε στον Παναιγιάλειο

0
522

Τη Δευτέρα το απόγευμα (27/7, 18:30), στην αίθουσα του κυλικείου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Να θυμίσουμε ότι στη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε (13/7) αφού είχε εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2019-20), είχε γίνει γνωστό ότι η μοναδική επίσημη προσέγγιση για συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου ήταν αυτή της οικογένειας Παπαπέτρου με συγκεκριμένη πρόταση και προϋπόθεση συμμετοχής στα διοικητικά όσων το επιθυμούν. Ωστόσο η πρώτη Γενική Συνέλευση δεν ανέδειξε νέα διοίκηση, αφού κρίθηκε σωστό να πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση μετά από 15 ημέρες (27/7/20) όπου και αναμένεται να γίνουν οι τελικές προτάσεις για την ανάδειξη του νέου «μελανόλευκου» Δ.Σ..
Στο διάστημα των δύο εβδομάδων, που μεσολάβησαν οι επαφές και οι προσπάθειες εύρεσης βιώσιμης διοικητικής λύσης είναι γεγονός ότι είχαν τον πρώτο λόγο. Όμως επίσημα δεν έχει διαρρεύσει κάτι συγκεκριμένο και ουσιαστικό, παρά μόνο κάποιες πληροφορίες οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν. Το σίγουρο είναι ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και κυρίως οι φίλαθλοι του, αναμένουν την επαναληπτική Γενική Συνέλευση για να μάθουν εάν υπάρχει κάποια ικανοποιητική λύση στα διοικητικά. Μία λύση η οποία και θα μπορέσει να εγγυηθεί αρχικά την ομαλή και αξιοπρεπή λειτουργία της ομάδας και στη συνέχεια τη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού στόχου. Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αναμένεται να δοθούν μέσα από τη Γενική Συνέλευση και ευχή όλων είναι να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας και να αποτρέψουν κάθε είδους αρνητικά σενάρια…


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης