Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (13/7) η Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου με βασικό θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και παράλληλα την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Παρουσία πενήντα περίπου φιλάθλων και μελών του συλλόγου η διοίκηση Πρωτοδικείου, που «έτρεξε» με επιτυχία την ομάδα στο σύντομο πέρασμά της από την Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της και στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι η μόνη επίσημη προσέγγιση για συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου έγινε από την οικογένεια Παπαπέτρου -η οποία και στο παρελθόν είχε εμπλακεί στα δρώμενα της Αιγιώτικης ομάδας- γνωστοποιώντας την πρόταση που της κατέθεσε. Ωστόσο η Γενική Συνέλευση δεν ανέδειξε νέα διοίκηση, αφού κρίθηκε σωστό να πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση σε 15 ημέρες (27/7/20) όπου και θα γίνουν οι τελικές προτάσεις για την ανάδειξη του νέου «μελανόλευκου» Διοικητικού Συμβουλίου. Πάντα, βέβαια, εφόσον κι εάν ευοδωθούν οι όποιες επαφές-συναντήσεις πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό, με μοναδικό σκοπό τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. το οποίο και θα αναλάβει να οδηγήσει το σύλλογο στην Γ’ Εθνική.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ…
Η πρόταση της οικογένειας Παπαπέτρου -όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Βασιλείου- κατατέθηκε το περασμένο Σάββατο (11/7) σε συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης, με τους Ιωάννη και Δημήτρη Παπαπέτρου. Συγκεκριμένα η οικογένεια Παπαπέτρου αφού γνωστοποίησε κι επίσημα την επιθυμία συμμετοχής της στη διοίκηση, έθεσε ως προϋπόθεση τη μηνιαία καταβολή συγκεκριμένου ποσού απ’ όλα τα μέλη της νέας διοίκησης (300 ευρώ) και διπλάσιο από τον πρόεδρο (600 ευρώ) και κατάθεσε δύο προτάσεις, τονίζοντας ότι υπάρχει πρόθεση ενασχόλησης στον Παναιγιάλειο μίας ομάδας επιχειρηματιών οι οποίοι θα μπορούν να συζητήσουν με τη διοίκηση μετά από δύο-τρεις μήνες περίπου, έχοντας τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ένα ποσό των 100.000 ευρώ για την ομάδα.
Η πρώτη πρόταση ήταν στο νέο Δ.Σ. να αναλάβει χρέη προέδρου ο Αντώνης Ρέλλας και αντιπροέδρου ο Δημήτρης Παπαπέτρου, με την οικογένεια Παπαπέτρου να καταθέτει χορηγία 30.000 ευρώ και η δεύτερη πρόταση ήταν να εκπροσωπείται η οικογένεια με 1-2 μέλη στο Δ.Σ. δίνοντας χορηγία 10.000 ευρώ. Η πρώτη πρόταση, όπως τονίστηκε, απορρίφθηκε από τον πρώην πρόεδρο του Παναιγιάλειου ενώ για τη δεύτερη τονίστηκε ότι υπάρχει αδυναμία συμμετοχής από τα μέλη της διορισμένης διοίκησης. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση (27/7).


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης