Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ηφαιστου/Αχιλλέα

0
459

Η Ακαδημία Μπάσκετ «Ηφαιστος/Αχιλλέας Αιγιάλειας» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς, τα παιδιά και όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στις 6/12/2015, για την Κιβωτό του κόσμου.
Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε και τα τρόφιμα δόθηκαν εξ ολοκλήρου για την κάλυψή των αναγκών της Κιβωτού του κόσμου. Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή ήταν όταν οι μπαμπάδες αγωνίστηκαν έναντι των παιδιών τους με νίκη των πρώτων!
Η Ακαδημία μας θα οργανώσει ανάλογες φιλανθρωπικές δραστηριότητες με στόχο εκτός από την αγωνιστική παιδεία των αθλητών της και την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση.
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, που είναι πάντα δίπλα μας, τον Φούρνο Κυρίτση για τα γλυκά του, την ποτοποιία Κρίνος για τα αναψυκτικά και τα νερά που μας διέθεσε, την Αχαϊκή Μεταφορική για την μεταφορά στην Αθήνα στην έδρα της Κιβωτούς των τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης  που συλλέξαμε και το Φροντιστήριο Μ.Ε. Νέον για την βοήθεια τους. Θερμές ευχές σε όλους για υγεία και ευτυχία.


Δελτίο Τύπου Ηφαιστου/Αχιλλέα