Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας στην Παραλία Αλυκής

0
680

——————————————————————
Δελτίο Τύπου Συλλόγου Αλυκής Αιγίου
——————————————————————
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο Διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας στην Παραλία Αλυκής με την ονομασία«2nd JuniorRace Αγιος Νικόλαος». Ο Ποδηλατικός Ομιλος Διαγόρας Αιγίου και ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κατάφεραν να κάνουν θεσμό τον Επίσημο Διασυλλογικό Αγώνα Ποδηλασίας, αφού για 2η χρονιά συγκέντρωσαν περισσότερους από 100 επισκέπτες (αθλητές με τους συνοδούς τους) στην όμορφη Παραλία του Αιγίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει τους Διοργανωτές και τα Ποδηλατικά Σωματεία που συμμετείχαν και φέτος, δηλαδή την Α.Ε.Κ. Αθηνών, την Α.Ε.Κ. Τρίπολης, τον Ποδηλατικό Ομιλο Πάτρας και τον Διαγόρα Αιγίου.
Η φιλόξενη Παραλία μας θα είναι πάντα έτοιμη να υποδεχτεί ανάλογες  δραστηριότητες στο μέλλον και ο Σύλλογος μας θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε εκδήλωση που αναδεικνύει και προβάλει την Παραλία της Πόλης μας. Επιθυμούμε οι επισκέπτες μας να αποκομίζουν και να μεταφέρουν τις καλύτερες εντυπώσεις τους από την επίσκεψη τους στην Αιγιάλεια.