Στόχος διαρρηκτών για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο έγινε το γήπεδο της Τέμενης, όπου αυτή τη φορά παραβιάστηκαν οι πόρτες των αποδυτηρίων και κλάπηκε αθλητικό υλικό του Αστέρα. Θυμίζουμε ότι στο ίδιο γήπεδο, στις 8/12/2019, είχε κλαπεί πάνελ ενός ηλιακού θερμοσίφωνα (διαβάστε σχετικά εδώ)…

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τέμενης:
Το Δ.Σ. του Αστέρα καταγγέλλει τους επιτήδειους που βρήκαν την ευκαιρία με την απουσία ομάδων και αθλητών από τα γήπεδα, με απόφαση του Νομικού Προσώπου λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, να προβούν σε φθορές και κλοπές σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτό έγινε προχθές στο γήπεδο της Τέμενης, όπου παραβιάστηκαν οι πόρτες των αποδυτηρίων και κλάπηκε αθλητικό υλικό, μπάλες και ρούχα της ομάδας του Αστέρα.
Η Διοίκηση του Αστέρα, προχώρησε σε μηνύσεις και με έγγραφο προς το Νομικό Πρόσωπο, ζητά τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Τέμενης, ώστε να είναι καθαρές, αξιοπρεπείς και ασφαλείς, καθότι αποτελούν Δημοτική Περιουσία, αθλούνται δεκάδες παιδιά του Δήμου μας και υπάρχει αθλητικό υλικό του Δήμου και της Ομάδας.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας