Ο Μίλτος Γκόφας αναλαμβάνει νέος προπονητής στον Παναιγιάλειο

0
331

Με διπλή ανακοίνωση, σήμερα το πρωί, η διοίκηση του Παναιγιαλείου γνωστοποίησε την με κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με το προπονητικό δίδυμο των Αλέκου Σπυρόπουλου και Μάκη Λελούδα και παράλληλα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίλτο Γκόφα (στη φωτό πλαισιωμένος από τους Μάριο Βαλαβάνη και Χρήστο Σωτηρόπουλο).

Η ανακοίνωση για τους Σπυρόπουλο-Λελούδα:
Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τους προπονητές Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάκη Λελούδα. Το Σωματείο μας τους ευχαριστεί θερμά για το πολύ σημαντικό έργο που προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχεται από καρδιάς να έχουν υγεία, προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες και καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα τους.

Η ανακοίνωση για τον Γκόφα:
Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μίλτο Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης