Ο …τριπλαδόρος παίζει μπάλα

0
520

——————————————————————
Γράφει ο …Τριπλαδόρος
——————————————————————
√  Ανησυχεί για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας ο μεγάλος Αρχηγός και από τη μεριά του κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί μία σωστή διάδοχη κατάσταση. Πάντως η έμμεση συμμετοχή του και μόνο σε αυτή την προσπάθεια σίγουρα αποτελεί εγγύηση για την εξεύρεση ικανής λύσης.

√  Η δυναμική που έχει ο Παναιγιάλειος, ως όνομα, είναι γνωστή. Κάτι που επαληθεύτηκε και τώρα, με τον κ. Ρέλλα να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με άλλον ενδιαφερόμενο…

√  Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά στον “Τριπλαδόρο” στις 11 Μαρτίου είχα γράψει ότι η περίπτωση του Παναιγιάλειου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλου ή κι’ άλλων επιχειρηματιών… Αν δεν το θυμάστε, ανατρέξτε στο αρχείο μας!

√  Τα σχόλια «μελανόλευκου» παράγοντα για συνάδελφο με έβαλαν σε σκέψεις. Σκοτεινό άνθρωπο με διπλό πρόσωπο τον χαρακτήρισε και αναρωτιέμαι από πού έβγαλε αυτή την άποψη. Ωστόσο συμβουλεύω το συνάδελφο να κυκλοφορεί με… φακό για να φαίνεται, εκτός και βρούμε «σκοτεινόμετρο» για να δούμε ποιος από τους δύο είναι πιο… σκοτεινός.

√  ΚΟΥΙΖ: Ποιός πρόεδρος ΠΑΕ μετάνιωσε που το καλοκαίρι δεν απέκτησε την Αιγιώτικη ομάδα και δεν αποκλείεται αυτή τη σκέψη να την έχει ακόμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του;