Ο …τριπλαδόρος παίζει μπάλα

0
722

——————————————————————
Γράφει ο …Τριπλαδόρος
——————————————————————
 Oταν κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιρναν παχυλές προκαταβολές ήταν όλα καλά και ωραία στον Παναιγιάλειο; Και με την πρώτη στραβή οι ίδιοι την κάνουν με ιδιαίτερη ευκολία, χωρίς να σέβονται την (υπερβολική) ειλικρίνεια της διοίκησης, τα… χάλια που έδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες αλλά και την αντιμετώπιση που τυγχάνουν στο Αίγιο. Φαίνεται ότι κάποιοι έπαιζαν πολύ καλά το ρόλο του καλού χαρακτήρα.

   Η πρόταση για… εξ ιδίων οικονομική ενίσχυση του ταμείου της ΠΑΕ, με όποιο τρόπο είναι εφικτό, άραγε έπεσε στο κενό;

 Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση όλοι επιβάλλεται να ξεχάσουν αντιπάθειες και μίση, αν θέλουν να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να διεκδικήσει η ομάδα με αξιώσεις την επιβίωσή της. Η προτροπή αυτή, μάλιστα, δεν αφορά μόνο θέματα της διοίκησης αλλά και αυτό της επιλογής του νέου προπονητή.

 Σε διαφορετική περίπτωση όσοι δεν έχουν αυτή την πρόθεση ή δεν μπορούν πραγματικά να βάλουν το εγώ τους κάτω από ότι καλό φαίνεται ότι μπορεί να γίνει για την ομάδα, ας πάνε στην άκρη κι ας αφήσουν αυτούς που αποδεδειγμένα μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Μία τέτοια κίνηση πιστεύω ότι θα τους δικαιώσει και πάλι απόλυτα.

 Οι κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν στον Παναιγιάλειο, πρέπει να είναι άμεσες και ουσιαστικές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να φύγουν… χθες και κάποιοι (λιγότεροι) πρέπει να έρθουν για να βοηθήσουν άμεσα. Προπονητής που γνωρίζει την ομάδα μπορεί να βρεθεί και μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα όλοι μαζί να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας για το στόχο της παραμονής. Ολοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς -για κάποιους- δεν περισσεύει κανείς. Φαίνεται ότι ο Παναιγιάλειος αποτελεί το εύκολο “θύμα” για κάποιους και για να τους αντιμετωπίσεις χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις όλων των ειδών τα όπλα που έχεις ή μπορείς να έχεις στη διάθεσή της η Αιγιώτικη ΠΑΕ.