Π.Γ.Σ.: Αγωνία και προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων

0
548

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Στον απόηχο της εντός έδρας ισοπαλίας (2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα) και κυρίως της μέτριας εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι «μελανόλευκοι» αλλά και της τριπλής διοικητικής αποχώρησης, οι φίλαθλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναιγιάλειο.
Οι παραιτήσεις των τριών μελών (Γ. Μπέσκος, Κ. Κολοκυθάς, Γ. Κατσιμπίρης) από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, που ακολούθησαν αυτής του Δ. Ανδριόπουλου, είναι γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις των «μελανόλευκων» φιλάθλων. Το μεγάλο ερωτηματικό που έχει εύλογα δημιουργηθεί έχει να κάνει τόσο με το εάν υπάρχει η δυνατότητα εξεύρεσης διοικητικής-οικονομικής λύσης για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα… πόδια της η Αιγιώτικη ομάδα.
Σε ότι αφορά, τώρα, το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο των «μελανόλευκων», αναμφισβήτητα αποτελεί μία φυσιολογική εξέλιξη του τρόπου διαμαρτυρίας που επέλεξαν -δικαιολογημένα- οι ποδοσφαιριστές. Η αποχή τους από τις προπονήσεις, όπως φαίνεται, τους έφερε… πίσω και είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να διατηρήσουν τα καλά αγωνιστικά στοιχεία που είχαν δείξει -προ αποχής- και τα οποία τους έδωσαν τη δυνατότητα να κατακτήσουν πολύτιμα θετικά αποτελέσματα.
Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα των «μελανόλευκων» είχε …γήπεδο και προπόνηση, μιας και το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας μετατέθηκε κατά μία ημέρα, λόγω του επόμενου παιχνιδιού -εκτός με Καλλιθέα- το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.