Π.Γ.Σ.: Αγωνιστικά προετοιμάζεται, διοικητικά αναμένει…

0
779

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Η τελική έκβαση των διοικητικών εξελίξεων στον Παναιγιάλειο, αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η ομάδα που εκπροσωπεί ο Παύλος Αποστολόπουλος για την ΠΑΕ, φαίνεται ότι θα αργήσει λίγες ημέρες ακόμη. Παρότι όλα έδειχναν ότι το «σήριαλ» θα ολοκληρωνόταν -θετικά ή αρνητικά- το αργότερο μέχρι σήμερα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά Αποστολόπουλου σκοπεύει να δημοσιοποιεί την απόφασή της την ερχόμενη Δευτέρα.
Στο αγωνιστικό μέρος, με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Ο τεχνικός Χρήστος Παρασκευόπουλος είδε τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Γκατσέσα που ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά του γάμπα και του Ρέλλα ο οποίος προληπτικά ακολούθησε το μισό πρόγραμμα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και κρίθηκε αναγκαίο να προφυλαχθεί. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Γκουτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην ωμοπλάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «μελανόλευκη» αποστολή που θα πάει στην Κρήτη ακτοπλοϊκώς -το Σάββατο το βράδυ- θα είναι «διπλή» σε συμμετοχή. Κι αυτό διότι, πλην της μεγάλης ομάδας, σε αυτή θα συμμετέχει και η ομάδα Νέων που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την αντίστοιχη ομάδα του Κισσαμικού σε αναβληθέν αγώνα της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων.