Την τρίτη του επίσκεψη στο γήπεδο του Πετρωτού θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή (16/2, 15.30) ο Παναιγιάλειος, όπου στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αρόης. Μία αγωνιστική υποχρέωση η οποία σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου θεωρείται «τυπικής» διαδικασίας, για διαφορετικούς βέβαια λόγους και για τις δύο ομάδες. Κι αυτό διότι ο πρωτοπόρος του ομίλου και εκ των βασικών διεκδικητών της ανόδου, Παναιγιάλειος, θα αντιμετωπίσει τον πιο αδύναμο …κρίκο της κατηγορίας Αρόη η οποία έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι «μελανόλευκοι» μπορούν να αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη εκτός έδρας αποστολή με κάποια χαλαρότητα αλλά με την πρέπουσα σοβαρότητα, διατηρώντας το πόδι στο …γκάζι. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την επιβλητική εξάρα, επί του δεύτερου Κεραυνού Αγ. Βασιλείου την προηγούμενη αγωνιστική.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δίνεται η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να δοκιμάσει επί του πρακτέου κάποια αγωνιστικά πράγματα και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, χωρίς όμως να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η «χημεία» και ο ρυθμός που έχει αποκτήσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι στο αρχικό σχήμα να συμπεριληφθούν 3-4 νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν ότι μπορούν -αναλογικά- να στηρίξουν το στόχο του πρωταθλητισμού.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς απρόοπτα. Έτσι στο «μελανόλευκο απουσιολόγιο» ήταν ήδη γνωστές οι τρεις αναφορές και η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε σύμφωνα με αυτές. Συγκεκριμένα στα «πιτς» παραμένουν οι τραυματίες Βλάχος, Τσάτσος και ο Νικολόπουλος που είναι στο στάδιο της ανάρρωσης από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, με τους δύο τελευταίους όμως να ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Αντίθετα ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναιγιάλειου, Νίκος Βλάχος, αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμος» για την πρώτη φάση των πλέι-οφ.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης