Π.Γ.Σ.: Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ

0
664

——————————————————————
Ανακοίνωση Παναιγιαλείου
——————————————————————
Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος και ο πρόεδρος της, θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Μορσέντι και τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο για την υποστήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας, η οποία χάρη στην συνδρομή τους συμμετείχε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League.
Η αναφορά ότι «εξαπατηθήκαμε» στην χθεσινή συνέντευξη τύπου του προέδρου δεν διατυπώθηκε σωστά, έγινε λόγω συναισθηματικής φόρτισης και είχε άλλους αποδέκτες. Φυσικά, η αναφορά αυτή δεν ισχύει για τον κ. Μορσέντι, αφού τα επιχειρηματικά του δείγματα είναι ευρέως γνωστά και είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους επιχειρηματίες που επενδύει στη χώρα μας, και ήταν τιμή μας η ενασχόλησή του με την ομάδα μας. Πέρα από τα επιχειρηματικά του δείγματα, είναι και ένας εξαίρετος άνθρωπος όπως το διαπιστώσαμε όσοι ήρθαμε σε επαφή μαζί του.
Απλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, επειδή η συνδρομή του στην ομάδα και στην συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ήταν καταλυτική, και είχαμε βάσιμες προσδοκίες τόσο εμείς όσο και ολόκληρη η Αιγιάλεια, ότι με επικεφαλή τον κ. Μορσέντι θα μπορούσε η ομάδα μας να κάνει την διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιπαρερχόμενη τον «πόλεμο» που της γίνεται από πολλά μέτωπα, που δεν σέβονται μια από τις ελάχιστες υγιείς ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η στοχοποίηση της ομάδας μας από την ΕΕΑ, η οποία μας θεώρησε «ύποπτους»παρότι υπήρχε απαλλακτική αμετάκλητη απόφαση υπέρ της, επεδρασε καταλυτικά στην υπαναχώρηση του κ. Μορσέντι όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του. Είναι προφανές ότι η ενασχόληση ενός επιχειρηματία τέτοιου μεγάλου μεγέθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιους ενοχλεί.
Ευχόμαστε ο κ. Μορσέντι να συνεχίσει να επενδύει στον χώρο μας, που στις δύσκολες στιγμές που βιώνει έχει μεγάλη ανάγκη από επιχειρηματίες τέτοιας δυναμικής. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα είναι πάλι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μας.