Π.Γ.Σ.: Αναμένοντας τη γραπτή προσφορά και τ’ άλλα σενάρια…

0
796

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Η δικαιολογημένη αποχή των ποδοσφαιριστών της Αιγιώτικης ομάδας είναι γεγονός ότι «ήρθε» σε μία κρίσιμη για το σύλλογο περίοδο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του συλλόγου, με το θέμα ωστόσο να «κολλάει» σε μία οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και η οποία προκύπτει από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Τελική απόφαση, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει. Ωστόσο σήμερα θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συνάντηση στην Αθήνα, ανάμεσα στον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών (κ. Αποστολόπουλο), τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κουτρόπουλο και τον μεγαλομέτοχο κ. Ρέλλα, ενώ πληροφορίες θέλουν ότι το αργότερο μέχρι αύριο να κοινοποιηθεί γραπτώς και στη διοίκηση της ΠΑΕ η προσφορά των ενδιαφερομένων, προκειμένου όλοι οι παράγοντες του συλλόγου να γνωρίζουν τις οικονομικές προθέσεις τους. Μία κίνηση η οποία θα πρέπει απαραιτήτως να γίνει, προκειμένου να πειστούν άπαντες ότι πράγματι υπάρχουν οι επιχειρηματίες που θέλουν να βάλουν χρήματα στο σύλλογο, σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο. Από εκεί και πέρα ο μεγαλομέτοχος, λαμβάνοντας προφανώς υπόψιν του και τη γνώμη του Δ.Σ., θα δώσει την τελική του απόφαση καθορίζοντας έτσι την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Στο μεταξύ, πληροφορίες -οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν διασταυρωθεί- θέλουν πρώην παράγοντα ομάδας που τα προηγούμενα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ να εξετάζει την υπόθεση «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» και -πιθανότατα- να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο για να έχει μία πρώτη ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα, όπως επίσης και ενδεχόμενο ενδιαφέρον πρώην μεγαλομετόχου ομάδας της Football League, ο οποίος έχει μεγάλη οικονομική βάση.
Oλες αυτές οι πληροφορίες, βέβαια, δημιουργούνται και κυκλοφορούν εξαιτίας του γεγονότος ότι η Αιγιώτικη ομάδα είναι σε αναζήτηση νέου διοικητικού-οικονομικού ηγέτη. Από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος έχει στα χέρια του μία συγκεκριμένη πρόταση οφείλει να την εξετάσει, να αποφασίσει αναλόγως κι από εκεί και πέρα να περιμένει εάν θα έρθει κάποια άλλη επίσημη πρόταση, έχοντας όμως παράλληλα βρει -σε συνεργασία με τη διοίκηση- και τους τρόπους που θα ανταποκριθεί μέχρι τότε η ΠΑΕ στις υποχρεώσεις της.