Π.Γ.Σ.: Απαντες (πλην Γκατσέσα) παρόντες…

0
732

——————————————————————
Πηγή: panaigialeios1927.gr
——————————————————————
Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του στο γήπεδο Δημητρόπουλου ενόψει του μεθαυριανού εκτός έδρας αγώνα του στο Μάλεμε με αντίπαλο τον Κισσαμικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Γκατσέσα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο αλλά δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη δεξιά του γάμπα. Ο τεχνικός της ομάδας μας επικεντρώθηκε και σήμερα σε ασκήσεις ομαδικής τακτικής, ενώ ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι τού προγράμματος αφιερώθηκε και στα τελειώματα φάσεων, από τον άξονα ή τα πλάγια.
Η αυριανή (τελευταία και χαλαρή) προπόνηση των παικτών μας έχει οριστεί για τις 2.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και θα περιλαμβάνει ανάλυση (μέσω βίντεο) του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων μας. Αμέσως μετά ο κ. Παρασκευόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα περιλαμβάνει 18 συνολικά ποδοσφαιριστές και περίπου στις 5.30 μ.μ. συνοδοί, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο τής ομάδας για τον Πειραιά, όπου θα επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να ταξιδέψουν για το λιμάνι της Σούδας.