Π.Γ.Σ.: Αύριο η εκδήλωση για την κοπή πίτας

0
581

——————————————————————
Ανακοίνωση Παναιγιαλείου
——————————————————————
Μια ακόμα λαμπρή εκδήλωση, όπου θα «γεφυρώσουν» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τού «μελανόλευκου» συλλόγου, ετοιμάζουν από κοινού για το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, οι διοικήσεις της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» και του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου». Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ο Παναιγιάλειος είναι από τους συλλόγους που πραγματικά έχει αναγάγει την κοπή τής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, όπου το «παρών» δίνουν δημοτικοί – πολιτικοί αλλά και αθλητικοί παράγοντες, μα κυρίως η «δύναμη» της ομάδας, ο υπέροχος δηλ. φίλαθλος κόσμος της.
Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Ονειρο» στη Μυρτιά Αιγίου, όπου οι άνθρωποι του Αιγιώτικου συλλόγου έχουν προγραμματίσει να βραβεύσουν παλιούς διοικητικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους στη «Μαύρη Θύελλα», αλλά και κάποιους φιλάθλους που εδώ και χρόνια έχουν γίνει «ένα» με την ομάδα, ακολουθώντας την πιστά, σε όποια κατηγορία κι αν έχει βρεθεί.
Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 8.30 μ.μ. και η αξία τής πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό).