Π.Γ.Σ.: Δύο “αποχωρήσεις” για προληπτικούς λόγους

0
579

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Με νέο πρόσωπο τον Αλβανό επιθετικό Αντι Ρένια, τελευταίο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Αιγιώτικης ομάδας, στο γήπεδο του Δημητρόπουλου, ενόψει της δύσκολης Κυριακάτικης εξόδου κόντρα στην Λάρισα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποχώρησαν -προληπτικά- στα μισά περίπου του προγράμματος οι Γκοτσούλιας και Κρισμάρεβιτς λόγω ενοχλήσεων σε δικέφαλο και γάμπα αντίστοιχα. Συγκεκριμένα ο πατρινός ποδοσφαιριστής ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο και ο Σέρβος μέσος έχει δεχθεί κλωτσιά στη γάμπα. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τη συμμετοχή τους στην αποστολή για τη Λάρισα, όπως επίσης και του Μπουρλάκη που ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Λάζαρος Φωτιάς που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ ερωτηματικό παραμένει η αγωνιστική κατάσταση του Ρένια και κατ’ επέκταση η συμμετοχή του στα πλάνα του «μελανόλευκου» προπονητή.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους τού Ερασιτέχνη Τάκη Βαγενά για τον χαμό του πατέρα του, Γιώργου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του…