Π.Γ.Σ.: Επιστρέφουν (;) στο γήπεδο οι «μελανόλευκοι»

0
702

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Μπορεί σε διοικητικό επίπεδο να μην υπάρχει ακόμα κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αναφορικά με την τελική απόφαση της ομάδας επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για τον Παναιγιάλειο, ωστόσο στο αγωνιστικό μέρος ενδέχεται από σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του «Aigialeiaspor» αναφέρει ότι σήμερα το μεσημέρι (13:00) προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει ραντεβού στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Αιγίου, αρχικά για να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι. Ποια απόφαση θα παρθεί από τη σημερινή συνάντηση κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, ωστόσο το γεγονός ότι αποφάσισαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αιγιώτικης ομάδας να συζητήσουν εκ νέου για την απόφασή τους, αφήνει τουλάχιστον ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις προπονήσεις και να περιμένουν να μπουν και χρήματα στους λογαριασμούς τους τις επόμενες ημέρες.
Να θυμίσουμε ότι από την περασμένη Τρίτη (15/3) οι «μελανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οφειλόμενα, ενώ σε συνάντηση που είχαν με διοικούντες -την περασμένη Παρασκευή- ενημερώθηκαν ότι αναμένονται χρήματα από τη διοργανώτρια αρχή από την Τρίτη και μετά.
Από εκεί και πέρα, στο διοικητικό «μέτωπο», εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε -πιθανότατα- από Τρίτη και μετά, παρότι η προθεσμία που έχει δώσει η διοίκηση στους ενδιαφερομένους εκπνέει σήμερα Δευτέρα. Και αυτό διότι η πλευρά των επιχειρηματιών υπολογίζει να ολοκληρώσει τον έλεγχο των λογιστικών χαρτιών -που έλαβε την Πέμπτη μετά από σχετικό αίτημά τους στην Αιγιώτικη ΠΑΕ- το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και στην καλύτερη περίπτωση αύριο.