Π.Γ.Σ.: Η ισχύς εν τη ενώσει…

0
567

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, το κρίσιμο Δ.Σ. της Αιγιώτικης ΠΑΕ -παρουσία και του αντιπροέδρου Δημήτρη Ανδριόπουλου- με μοναδικό θέμα την επόμενη ημέρα της ομάδας. Στην πολύωρη συνεδρίαση ακούστηκαν προτάσεις, υπήρξαν συμφωνίες σε κάποια θέματα και διαφωνίες στην προσέγγιση κάποιων άλλων θεμάτων. Ωστόσο, προκειμένου να γίνει ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα, οι διαφωνίες παραμερίστηκαν και συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα η προσπάθεια ισχυροποίησης της, αρχής γενομένης από το οικονομικό. Αυτό σημαίνει ότι πρωτίστως πρέπει και θα γίνουν προσπάθειες για να βρεθούν τα απαραίτητα οικονομικά «στηρίγματα» προκειμένου να ξεπεραστεί ο… σκόπελος που έχει βρεθεί η ΠΑΕ και παράλληλα με τα χρήματα που έχει να λαμβάνει, να κάνει τις όποιες κινήσεις είναι απαραίτητες για να διεκδικήσει ο Παναιγιάλειος με αξιώσεις την παραμονή του στην Football League.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ…
Παράλληλα με τις κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ, οι διοικούντες αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα για την ανεύρεση του νέου «τιμονιέρη» της ομάδας και συνάμα να γίνει η απαραίτητη προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα θα γίνει μείωση στον αριθμό ποδοσφαιριστών, με αποχωρήσεις παικτών που έχει αποδειχτεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αλλά και όποιων δεν έχουν τη διάθεση να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, χωρίς ωστόσο να αποτελέσουν αποκλειστικά τα «θύματα» της κρίσης και παράλληλα θα έρθουν ποδοσφαιριστές -λιγότεροι στον αριθμό από τους αποχωρήσαντες- που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Από εκεί και πέρα, για το θέμα του προπονητή, εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις με τους διοικούντες να υποστηρίζουν ότι δεν θα γίνουν… πισωγυρίσματα, χωρίς ωστόσο αυτό να μπορεί να αποκλειστεί…

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…
Οι προσπάθειες των διοικούντων, όμως, δεν πρέπει να είναι οι μοναδικές. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ο Παναιγιάλειος χρειάζεται τη στήριξη όλων των φιλάθλων του, οι οποίοι έχουν βιώσει και πάλι παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο η συστράτευση όλων μπορεί να φέρει τα ποθητά αποτελέσματα. Αλλωστε ο σύλλογος δεν έχει περιθώρια επιλογών και όποιος μπορεί να προσφέρει άμεσα βοήθεια πρέπει να έχει την ευκαιρία ή τη δυνατότητα να το κάνει.