Π.Γ.Σ.: Η “μελανόλευκη” αγωνία παρατείνεται…

0
449

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Η αγωνία των φιλάθλων, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι στην Αιγιώτικη ομάδα, φαίνεται ότι θα διαρκέσει λίγες ακόμη μέρες. Οι προσπάθειες των διοικούντων, για την επίτευξη οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ, συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι νεότερα θα πρέπει να περιμένουμε το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου εξετάζει δύο περιπτώσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν το ποθητό αποτέλεσμα. Η μία αφορά «συμπαίκτη» ο οποίος αρχικά θα ενισχύσει διοικητικά και οικονομικά την ΠΑΕ και εφόσον στη συνέχεια το επιθυμεί θα προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου και η δεύτερη αφορά αποκλειστικά την οικονομική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να βγει η χρονιά -μαζί με τα έσοδα που έχει να λαμβάνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου- και το καλοκαίρι έχοντας διασφαλίσει ο Παναιγιάλειος την παραμονή στην κατηγορία να γίνει ότι είναι απαραίτητο για να βρεθεί μία μόνιμη και ικανή διοικητική λύση.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ…
Παράλληλα με τη διοικητική αβεβαιότητα, οι ιθύνοντες του Αιγιώτικου συλλόγου έχουν να αντιμετωπίσουν και το… χρόνο. Κι αυτό διότι έχουμε ήδη διανύσει τις μισές ημέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να γίνει και ότι είναι απαραίτητο για την επιβεβλημένη ενίσχυση του «μελανόλευκου» ρόστερ. Πάντως, παρά τις δεδομένες δυσκολίες, ο Παναιγιάλειος προχώρησε στην πρώτη «χειμερινή» μεταγραφή με τον Χρήστο Αθανασόπουλο να επιστρέφει -μετά από έξι μήνες- και πάλι στο Αίγιο για να υπερασπιστεί την εστία της Αιγιώτικης ομάδας. Ο 34χρονος τερματοφύλακας πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και αύριο οι διοικούντες θα κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Παρασκευόπουλου. Από κει και πέρα το θέμα του προπονητή αλλά και αυτό της αυξομείωσης του ρόστερ, είναι άμεσα συναπτόμενα με τις διοικητικές εξελίξεις και θα επιλυθούν μετά από αυτές.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΤΣ…
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιγιάλειου, ακούει στ’ όνομα Μίλαν Πέριτς. Ο «μελανόλευκος» επιθετικός δεν έχει επιστρέψει από την άδεια που είχε πάρει για τις γιορτές, προφανώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο σύλλογο. Πάντως οι διοικούντες δηλώνουν δυσαρεστημένοι για τη στάση που έχει κρατήσει ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, διότι θεωρούν ότι δεν έχει κανένα λόγο για να θεωρεί εαυτόν αδικημένο.
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Η προετοιμασία για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15:00), κόντρα στον Πανσερραϊκό, θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με προπόνηση στο γήπεδο του Δημητρόπουλου.