Π.Γ.Σ.: Θέλει τη νίκη – παραμονή στο …σπίτι του

0
650

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, στοχεύει να συνδυάσει την επανεμφάνισή του στο δημοτικό στάδιο, ο Παναιγιάλειος στο αυριανό (16:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η Αιγιώτικη ομάδα, που θα αγωνιστεί και πάλι στη φυσική της έδρα μετά από 50 ημέρες (λόγω προγράμματος και αποχωρήσεων), θέλει να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα αναφορικά με τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Μπορεί θεωρητικά να φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει ο Παναιγιάλειος, όμως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν ότι το «εισιτήριο» παραμονής θα “σφραγιστεί” μόνο εάν εξασφαλιστεί και μαθηματικά.
Το έργο των «μελανόλευκων», ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου του. Ο σύλλογος του Ευόσμου μπορεί να βρίσκεται μία θέση πάνω από την «ζώνη» του υποβιβασμού, όμως το σίγουρο είναι ότι έρχεται στο Αίγιο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει στη σωτηρία του.

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ
Εκτός από το αγωνιστικό-βαθμολογικό ενδιαφέρον, το αυριανό παιχνίδι δίνει επίσης και τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιβραβεύσουν τόσο ηθικά όσο και… υλικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα, η οποία έφερε τον Παναιγιάλειο πολύ κοντά στην ανανέωση της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League. Αλλωστε η πορεία σωτηρίας στο δεύτερο γύρο είναι αποκλειστικά δικό τους επίτευγμα και αξίζουν να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε σήμερα με χαλαρή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να ζητά από τους παίκτες του να ξεκινήσουν δυνατά για να μπορέσουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα τους «ελευθερώσει» και συνάμα θα τους βάλει σε θέση …οδηγού. Στη συνέχεια ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας ανακοίνωσε την 18άδα, στην οποία δεν θα συμμετέχουν οι Μπαλτιμάς, Φωτιάς και ο τραυματίας Γκατσέσα. Συγκεκριμένα η αποστολή του Παναιγιάλειου για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο, Τσάπαλο, Σανδραβέλη, Ρέλλα, Παπαχρήστο, Κολόκα, Σπίνουλα, Γκοτσούλια, Μαυρόπουλο, Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλο, Ζουνίνιο, Λινάρδο, Μπουρλάκη, Σκαρτσίλα, Γκουτσίδη, Στίκα και Γκούφα.
Σε ότι αφορά τα πλάνα 11άδας, το πιο πιθανό είναι ο Πυργιώτης τεχνικός να βασιστεί στους γνωστούς «11» που ξεκινάει στα τελευταία παιχνίδια και συγκεκριμένα στους: Αθανασόπουλο, Σανδραβέλη, Παπαχρήστο, Κολόκα, Σπίνουλα, Γκοτσούλια, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκη, Ζουνίνιο, Λινάρδο και Σκαρτσίλα.