Μία διαφορετική, σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες, πρεμιέρα είναι η αυριανή (11/10, 16.00) απέναντι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου, τόσο για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αλλά και ειδικότερα για τον Παναιγιάλειο.
Η «συνύπαρξη» της πανδημίας υποχρεώνει τη διοργανώτρια αρχή αλλά και τις ομάδες να κινηθούν βάσει πρωτοκόλλου αλλά και να στερηθούν τα όποια έσοδα θα μπορούσαν να έχουν οι σύλλογοι που ξεκινούν με παιχνίδι στην έδρα τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Αιγιώτικος σύλλογος, ο οποίος στην επιστροφή του στη Γ’ Εθνική είναι αναγκασμένος να διεκδικήσει το θετικό ξεκίνημα χωρίς τον 12ο παίκτη του, που δεδομένα είναι και η πιο πολύτιμη μονάδα του. Έτσι εκτός από την απώλεια των απαραίτητων εσόδων οι Αιγιώτες καλούνται να διεκδικήσουν τη νίκη, χωρίς την ώθηση και τη δυναμική της κερκίδας τους.
Όμως ο Παναιγιάλειος θα στερηθεί τις υπηρεσίες και τριών ακόμα ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι είναι τραυματίες και κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο αποτελούσαν βασικές μονάδες του, αλλά κι ενός ο οποίος -την τελευταία στιγμή- ζήτησε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα στα «πιτς» λόγω τραυματισμού είναι οι Μπακατσέλος, Βλάχος και Σπανογιάνης, ενώ παρελθόν από την ομάδα μετά από δική του επιθυμία αποτελεί ο Χρήστος Οικονόμου. Αυτό σημαίνει ότι στην πρεμιέρα ο Παναιγιάλειος θα παραταχθεί με την εξής 20άδα: Αθανασόπουλος, Κοντογεώργος, Παπαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μήτσης, Καφεντζής, Μαραγκός, Ορτέντζιος, Κουραχάνης, Βαλλιάνος, Καραμπούλας, Λιάτος Σταθακόπουλος, Μαραυγάκης, Μαυρόπουλος, Σκούτας, Μπίτρας, Μπούνας, Γκάτσης, Χριστόπουλος.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…
Ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα περίοδο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/10) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, με την παρουσία μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και των μελών της διοίκησης, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναιγιαλείου -ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος- εύχεται σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες Συλλόγους, στους παράγοντες αυτών, τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές, διαιτητές αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρόνια και τα ιδεώδη του αθλητισμού να πρυτανεύουν σε κάθε αγώνα».


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης