Π.Γ.Σ.: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ταξιδεύει για Κρήτη

0
602

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τις όποιες διοικητικές εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν στην Αιγιώτικη ΠΑΕ να πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή και συγκεκριμένα μέχρι αύριο το απόγευμα, το μείζον θέμα και αποκλειστικά αυτό που απασχολεί άπαντες στην Αιγιώτικη ομάδα είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό.
Οι «μελανόλευκοι», μετά το ακούραστο «τρίποντο» που πήραν -ελέω Ολυμπιακού Βόλου- αλλά και τη εβδομάδα αποχής από τις προπονήσεις λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων, καλούνται αύριο (16:00) στο Μάλεμε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα -στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής-  και να διατηρήσουν το αήττητο σερί που έχουν «χτίσει» στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος και οι παίκτες του, τις τελευταίες ημέρες προσπάθησαν να καλύψουν το… χαμένο έδαφος λόγω της αποχής και πάνε στην Κρήτη με μοναδικό στόχο να φέρουν εις πέρας κι αυτή τη δύσκολη αποστολή. Να συνεχίσουν, δηλαδή, να έχουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μακριά από το Αίγιο.

Η 19ΜΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και αμέσως μετά ανακοινώθηκαν οι 19 ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την αποστολή που αναχώρησε -μαζί με αυτή των Νέων- αρχικά για το λιμάνι του Πειραιά και τελικό προορισμό τα Χανιά. Στο Αίγιο έμειναν ο Γκατσέσα, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η αιτία των ενοχλήσεων στη γάμπα, ο ανέτοιμος Ρένια και ο Μπαλτιμάς. Ετσι στη αποστολή του Παναιγιάλειου συμμετέχουν οι: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Σπίνουλας, Κολόκας, Φωτιάς, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Στίκας,  Ζουνίνιο, Λινάρδος, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Γκούφα, Γκουτσίδης.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ «ΣΥΝΤΑΓΗ»
Το γεγονός ότι η Αιγιώτικη ομάδα δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες -πλην του Γκατσέσα- επιτρέπει στον Χρήστο Παρασκευόπουλο να κάνει τα πλάνα του χωρίς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» και με την «εγγύηση» που δίνουν οι παίκτες που αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια κι έχουν περάσει με επιτυχία τα όποια εμπόδια βρήκαν μπροστά τους. Ετσι το πιθανότερο είναι και στο αυριανό αγώνα ο «μελανόλευκος» τεχνικός να χρησιμοποιήσει την ίδια δοκιμασμένη «συνταγή». Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Ζουνίνιο, Λινάρδος και Σκαρτσίλας.