Π.Γ.Σ.: Περιμένει διοικητικές εξελίξεις και …«βλέπει» Απόλλωνα Σμύρνης

0
562

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
——————————————————————
Για την επόμενη δύσκολη έξοδο προετοιμάζονται ο Χρήστος Παρασκευόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του. Οι «μελανόλευκοι» καλούνται την ερχόμενη Παρασκευή (11/3, 18:00) να αντιμετωπίσουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου, τον «πληγωμένο» Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την ήττα της στην Λάρισα έχασε πολύτιμο έδαφος, μιας και βρέθηκε στο τρίτο «σκαλοπάτι» του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα επουδενί δεν θέλει ούτε να σκέφτεται νέα απώλεια βαθμών και μάλιστα μέσα στο… σπίτι της. Στον αντίποδα, όμως, η Αιγιώτικη ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις οποιουδήποτε παιχνιδιού και αναμένεται προπονητής και ποδοσφαιριστές να ετοιμάσουν το απαιτούμενο πλάνο το οποίο θα βάλει τα πολύ δύσκολα στον αντίπαλο και συνάμα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, passing game και τελειώματα φάσεων (από τον άξονα και τα πλάγια), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκάτσεσα (εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) και Ρένια. Μοναδικός και δικαιολογημένα απών ήταν ο Ντέμο, ο οποίος έχει ζητήσει διήμερη άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται από αύριο να ξαναμπεί σε ρυθμό προπονήσεων.
Από εκεί και πέρα, παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας για το ματς της Παρασκευής, τα «μελανόλευκα» βλέμματα είναι στραμμένα και στα διοικητικά, με το ενδιαφέρον του Παύλου Αποστολόπουλου και της ομάδας επιχειρηματιών που εκπροσωπεί να παραμένει και να απομένει η τελική συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της Αιγιώτικης ΠΑΕ, στην οποία και θα κριθούν όλα.