Οι υποθέσεις και οι συζητήσεις πλέον πήγαν στην… άκρη και τη θέση τους πήρε η πραγματικότητα, η οποία λέει ότι την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει και πάλι. Πριν τη διακοπή είχαν γίνει οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η «νέα» σέντρα θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής όπου οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται τον Αίαντα Γαστούνης. Μία ομάδα που είχε ξεκινήσει με καλά δείγματα γραφής και είχε δείξει ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορούσε να θεωρηθεί. Βέβαια μετά από τόσους μήνες διακοπής τα αγωνιστικά δεδομένα είναι διαφορετικά για όλες τις ομάδες και πλέον όλα τα παιχνίδια -τουλάχιστον στο ξεκίνημα- είναι «ανοικτά» σε όλα τα αποτελέσματα και κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει κάτι δεδομένο.
Κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στον Παναιγιάλειο, ο οποίος με κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του στοχεύει στην εξασφάλιση της παραμονής του. Να θυμίσουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος και Γκάτσης που αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους ενώ τη στρατιωτική του θητεία εκτίει ο Σκούτας. Στον αντίποδα αποκτήθηκαν οι Γιάννης Καλλιακμάνης (τερματοφύλακας), Χάρης Σουβατζόγλου (αμυντικός), Γιώργος Ροδόπουλος (επιθετικός), Μανώλης Βώρφης (επιθετικός), Μάριος Σπηλιωτόπουλος (μεσοεπιθετικός), Θανάσης Σπυρόπουλος (μεσοεπιθετικός) και Κλάιντι Μπάσα (επιθετικός), ενώ μέχρι τις 16 Απριλίου υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν κι άλλες μεταγραφές ενίσχυσης με πολύ συγκεκριμένα δεδομένα, κυρίως οικονομικά.
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη, με προπόνηση στο γήπεδο του Δημητρόπουλου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αύριο και το Σάββατο το πρωί οι προπονήσεις θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο, ενώ πριν την τελευταία προπόνηση θα γίνου και τα υποχρεωτικά «rapid test».
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να μην μπορούν να το παρακολουθήσουν δια ζώσης «μελανόλευκοι» φίλαθλοι, ωστόσο θα μεταδοθεί διαδικτυακά με τη διοίκηση του Παναιγιάλειου να ενημερώνει προσεχώς για το σχετικό «link».


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης