Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την λύση της συνεργασίας του Παναιγιαλείου με το τεχνικό δίδυμο των Σπυρόπουλου-Λελούδα, αφού έδειχναν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης ακόμα και όταν η ομάδα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος δεν είχε την εικόνα που επιθυμούσαν οι φίλαθλοί της. Έτσι χωρίς να υπάρχει κάποιο ρήγμα στις σχέσεις των δυο πλευρών, καθότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση πάρθηκε το «διαζύγιο» με κοινή συναίνεση και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Μίλτος Γκόφας. Η επιλογή του δεν ήταν τυχαία, καθώς ξέρει καλά το σωματείο παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνει την τεχνική του ηγεσία για πρώτη φορά. Στον Παναιγιάλειο ήδη αισθάνονται δικαιωμένοι μετά το μεγάλο διπλό επί του Πάμισου, που κράτησε την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Κι αυτό διότι βασικός στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή και μάλιστα είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως με νίκη την ερχόμενη Κυριακή στο Αίγιο απέναντι στο Τσιλιβή, η ομάδα θα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον στόχο της.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ
Η εβδομάδα κύλισε στον Παναιγιάλειο με το μυαλό σε αυτό το παιχνίδι και μοναδική απουσία για τους «μελανόλευκους» θα είναι αυτή του τιμωρημένου Καφετζή, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Το παιχνίδι με το Τσιλιβή θα διεξαχθεί στις 2.30 το μεσημέρι προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να προλάβουν το καράβι της επιστροφής για τη Ζάκυνθο.

ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Με νίκη και τέσσερις «στροφές» να απομένουν πριν ολοκληρώσει ο Παναιγιάλειος τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό) ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του, αφού στη συνέχεια φιγουράροντας για μία ακόμα εβδομάδα στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα θα χρειαστεί ένας πολύπλοκος έως ακατόρθωτος συνδυασμός για να βρεθεί σε θέση υποβιβασμού ακόμα κι αν χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Έτσι στο «στρατόπεδο» της Αιγιώτικης ομάδας δεν χαλαρώσουν παρά το γεγονός ότι θα έχουν απέναντί τους τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και αναζητούν επιτέλους μία εντός έδρας νίκη, γεγονός που δεν έχουν καταφέρει από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος του 9ου Ομίλου.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσεκούρας