Την πρώτη του «φιλική» ήττα (4-2) γνώρισε ο Παναιγιάλειος, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Το τελικό σκορ μπορεί να μην έχει κάποιο «κόστος», όμως η νέα μέτρια εμφάνιση των «μελανόλευκων» προβληματίζει και δεδομένα δίνει σαφή δείγματα των αδυναμιών που έχει η Αιγιώτικη ομάδα, τα οποία χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να καλυφθούν σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό είναι εφικτό.
Στο αγωνιστικό μέρος το σκορ άνοιξαν οι Αιγιώτες μόλις στο 2′ με τον Χριστόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι -που ήταν σαφώς καλύτεροι- έφθασαν στην ισοφάριση στο 31′ με τον Ντόβα. Στην επανάληψη πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο ακόμα γκολ με τους Ρούσση στο 53′ και Τσελάι στο 69′. Η Αιγιώτικη ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χριστόπουλου στο 81′, ενώ το τελικό «φιλικό» σκορ (2-4) διαμόρφωσε ο Λίτσκας στο 85′.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Οικονόμου, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Λιάτος, Κουραχάνης, Μπούνας, Σκούτας, Χριστόπουλος. Γκάτσης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπασπηλιόπουλος, Μπίτρας, Μαραγκός, Ορτέντζιος, Μαυραγάκης, Μήτσης.
Τηλυκράτης Λευκάδας: Στόικος, Ντόβας, Γ. Καταγής, Κούσας, Ρούσσης, Βλάχος, Ρομέο, Τσοπανάς, Κολοβός, Αλεπούδης, Σπ. Καταγής.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουτογλίδης, Πετράκος, Λίτσκας, Περιστέρης, Ενρίκε, Μπαρωτάς, Ναντίδης, Τσελάι, Κεφαλάς.

  • Το επόμενο «τεστ» για τον Παναιγιάλειο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (20/9) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου με τη Θύελλα Πατρών.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης