Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι εκλογές της Ε.Ο.Κ.

0
194

Με ψήφους 16-5 και αρνητική την παράταξη Φασούλα, η προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου της ομοσπονδίας ενέκρινε τις υποψηφιότητες και την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30/5 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η σημαντική λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με την στάση της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ και το αν θα δώσουν την συγκατάθεσή τους για την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας της Ε.Ο.Κ. στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι και 550-600 άτομα στον ίδιο (ανοιχτό) χώρο.
Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πολύμηνου σήριαλ των εκλογών στην Ομοσπονδία, θα παίξει και η απόφαση που θα πάρει την ερχόμενη Δευτέρα (24/5) το Πρωτοδικείο, το οποίο θα αποφασίσει οριστικά σχετικά με την τελική σύνθεση της προσωρινής διοίκησης που θα οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Κάτι που αποτέλεσε και το λόγο που τα πέντε μέλη της παράταξης Φασούλα που συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση (Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Μαρκάκης και Φασούλας), έδωσαν αρνητική ψήφο σε αντίθεση με την πλευρά Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκε από τους Μήλα, Ασημακόπουλο, Νικολόπουλο), η οποία ψήφισε θετικά.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει άδεια τέλεσης των εκλογών στην Λεωφόρο, ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Αριστείδης Γολέμης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα εξασφαλιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και στήριξε την αισιοδοξία του στο ότι το Ηρώδειο έχει πάρει άδεια για παραστάσεις…
Σημειώνεται, ότι υπέρ της επιλογής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε και ο τρίτος υποψήφιος Άγγελος Παπανικολάου (με την ιδιότητα του ιατρού (και του μέλους του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ), ο οποίος υποστήριξε ότι από την στιγμή που θα ανοίξουν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος αποκλεισμού ενός ανοιχτού χώρου, ακόμη και για εκλογές. 


Ρεπορτάζ: Θύμιος Τεμπέλης