Τελευταία ευκαιρία…

0
772

——————————————————————
Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη
——————————————————————
Είναι ευρέως γνωστό ότι η ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο Παύλος Αποστολόπουλος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Ενδιαφέρον το οποίο, μάλιστα, επέδειξε εμπράκτως με την παρουσία του στο παιχνίδι της Ελευσίνας, όπου ουσιαστικά είχε την πρώτη του γνωριμία με τον μεγαλομέτοχο της Αιγιώτικης ΠΑΕ. Από εκεί και μετά υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο αντρών προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη ενημέρωση προς την πλευρά των ενδιαφερομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες στην πορεία τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν (αυξήθηκαν οι οφειλές) αρκετά, ωστόσο η ομάδα επιχειρηματιών δεν έκανε πίσω. Το ενδιαφέρον της παρέμεινε και σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη να γίνει η πιο κρίσιμη συζήτηση, από την οποία θα κριθούν πολλά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Αigialeiaspor» ο κ. Αποστολόπουλος θα έρθει στο Αίγιο -με το δικηγόρο που εκπροσωπεί την ομάδα των επιχειρηματιών- προκειμένου να κάνει την τελική του επαφή. Η πρόταση των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών θα αναφέρει ότι αναλαμβάνουν να «καλύψουν» όλες τις οφειλές της ΠΑΕ -εξαψήφιος αριθμός- και εφόσον τους δοθεί γραπτώς ότι δεν υπάρχει απαίτηση από την πλευρά του Αιγύπτιου επιχειρηματία για τις 200.000 ευρώ που έβαλε στην ΠΑΕ, τότε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιγιάλειου θα αποτελεί καθαρή γραφειοκρατική υπόθεση… Σε περίπτωση, όμως, που οι απαιτήσεις από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ είναι περισσότερες από τις οφειλές -διπλάσιο απ’ ότι είχε αναφερθεί στη συγκέντρωση- τότε το ενδιαφέρον θα παύσει να υφίσταται.
Με λίγα λόγια οι «μελανόλευκοι» παράγοντες έχουν τη δυνατότητα να δώσουν την ομάδα σε ανθρώπους που έχουν δείξει ότι θέλουν και μπορούν να κυβερνήσουν το  «μελανόλευκο καράβι» και συνάμα ο Αιγιώτικος σύλλογος έχει την τελευταία του ευκαιρία για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα.