Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά από το Aigialeiaspor…

0
526

Λίγες ώρες μετά την ανατολή του 2016, όλοι εμείς εδώ από το «Aigialeiaspor» ευελπιστούμε και ευχόμαστε μία νέα καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, αισιοδοξία, δημιουργικότητα, αγάπη, ειρήνη και πολλές όμορφες στιγμές.
Παράλληλα ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων να έχουν πάντα επιτυχίες, μακριά από πράξεις βίας και στους φιλάθλους να στηρίζουν τις προσπάθειες τους.
Η νέα χρονιά που άνοιξε τις πύλες της επιτάσσει αλλαγές βελτίωσης και σίγουρα είναι πολλά ακόμη αυτά που θέλουμε να διορθώσουμε και να σας προσφέρουμε. Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα λειτουργεί το νέο μας site, με ακόμη περισσότερες φρέσκιες ιδέες και νέες θεματικές ενότητες. Το μεράκι και η αγάπη μας είναι στοιχεία που παραγκωνίζουν τις όποιες δυσκολίες ή προβλήματα δημιουργούνται και με ενότητα συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από 40 μήνες (3/9/2012), το «Aigialeiaspor».
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στηρίζουν άμεσα και έμμεσα, για την όσο την δυνατόν καλύτερη ενημέρωση και παρουσίαση των αθλητικών πεπραγμένων της ευρύτερης περιοχής μας και ιδιαίτερα το αναγνωστικό κοινό που καθημερινά μας τιμά και μας έχει κατατάξει ως το 2ο κορυφαίο αθλητικό μέσο της Αχαΐας και 1ο της Αιγιάλειας. Με 1.643,530 μοναδικές επισκέψεις, 6.703 άρθρα, πολλές ώρες δουλειάς, υπομονής και επιμονής, προσπαθήσαμε και θα προσπαθήσουμε να κρατάμε υψηλά τον πήχη της ενημέρωσης σε ποιότητα και ποικιλία ειδήσεων, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και στατιστικά στοιχεία…

Η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτες του «Aigialeiaspor»