Θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα η ομάδα των Καλαβρύτων, υποδέχεται σήμερα στις 4.30 μ.μ. τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου που προέρχονται από 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 4 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς με τέρματα 2 υπέρ και 2 κατά (2η καλύτερη άμυνα), ενώ εντός έδρας έχουν 1 νίκη και 1 ήττα (Άνω Καστρίτσι 0-2).
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Λάγκη, που προέρχονται από 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς με τέρματα 13 υπέρ (καλύτερη επίθεση) και 2 κατά (2η καλύτερη άμυνα), ενώ εκτός έδρας έχουν 1 νίκη (Α.Π.Ο. Αρόη 6-0).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ανδριανός, με βοηθούς τους κ.κ. Σπήλιο Οικονόμου και Σπυρίδωνα Κωσταδήμα.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ…
Όσον αφορά την μικρή προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα Καλάβρυτα σε 2 αγώνες έχουν 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Αναλυτικά:
Περίοδος 2019/20:
• Α.Ε. Καλαβρύτων-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου  2-2 (Καραχάλιος, Στ. Τσαβαλάς)

• Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Α.Ε. Καλαβρύτων  1-0


Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας