Με στόχο να ζευγαρώσει τις εντός έδρας επιτυχίες του ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τη Ζάκυνθο σήμερα, στις 3.00 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 9ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι του τεχνικού διδύμου Μάκη Λελούδα και Αλέκου Σπυρόπουλου, που προέρχονται από 1 νίκη εντός (Α.Ο Διαβολιτσίου 2-1) και 1 ισοπαλία εκτός (Ναυπακτιακός Αστέρας 1-1) στα 2 τελευταία τους παιχνίδια, θα δώσουν ένα ακόμα «crash test» με αντίπαλο μία ομάδα που για φέτος έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη και αναμένεται να έχει μέχρι τέλους πρωταγωνιστική πορεία.
Όσον αφορά την ομάδα από το νησί του Ιονίου, αυτή ιδρύθηκε το 1961, έχει χρώματα το κίτρινο και το μπλε, χρησιμοποιεί σαν έδρα της το δημοτικό στάδιο Ζακύνθου και με τον 39χρονο Νίκο Μαρίνο στην άκρη του πάγκου της, θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Δημήτριος Μπεκιάρης από τον Σύνδεσμο Κορίνθου, με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τριαντάφυλλο και Παναγιώτη Σπηλιώτη από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ…
Όσον αφορά την προϊστορία των δύο αυτών ομάδων σε επίπεδο Εθνικών Κατηγοριών, ο Παναιγιάλειος σε 4 αγώνες μετράει 3 νίκες και 1 ήττα. Αναλυτικά:
Περίοδος 2009/10:
• Π.Γ.Σ.-Ζάκυνθος  1-0 (Γκάτσης)
• Ζάκυνθος-Π.Γ.Σ.  1-0
Περίοδος 2015/16:
• Π.Γ.Σ.-Ζάκυνθος  2-0 (Γκούφα, Σανδραβέλης)

• Ζάκυνθος-Π.Γ.Σ.  0-1 (Λινάρδος)


Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας