Με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο γι’ αυτήν, η Φλόγα Ροδιάς υποδέχεται σήμερα στις 4.30 μ.μ., στο γήπεδό της, τους Πετεινούς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Αμασιάδη που προέρχονται από 1 νίκη και 1 ήττα στα 2 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 3 βαθμούς με τέρματα 3 υπέρ και 2 κατά, ενώ εντός έδρας έχουν 1 ήττα (Άβυθος 2017 1-2).
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Κώστα Κραβαριώτη, αυτοί προέρχονται από 2 ήττες στα 2 τελευταία τους παιχνίδια και βρίσκονται στα άδυτα του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, με τέρματα 1 υπέρ και 7 κατά (χειρότερη άμυνα), ενώ εκτός έδρας έχουν 1 ήττα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-3).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κώστας Τηλιγάδας, με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Γκαβό και Βασίλη Τσεκούρα.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ…
Όσον αφορά την πολύ μικρή προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Φλόγα Ροδιάς σε 2 αγώνες έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Αναλυτικά:

Περίοδος 2013/14:
• Φλόγα Ροδιάς-Πετεινοί  1-0 (Δ. Παπαδιονυσίου)
• Πετεινοί-Φλόγα Ροδιάς  2-2 (Βάκρινος, Χρ. Παπαδιονυσίου)


Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας